tisdag 1 januari 2008


Så här ska det se ut när det blir klart, fast lite annan färg.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefint hus!! Ska bli kul att se hur det går för er. Jag skulle gärna vilja mejla dig lite frågor, vi ska bygga ett Doppingen. Har funderingar kring val av golv, kök... ja listan kan göras lång! Om du har tid så är min adress katarinahenriks@hotmail.com

Anonym sa...

Hej
Vi är också sugna på FH Spoven. Hade en gammal katalog, 05/06 eller nått sånt, och såg att priset gått upp 200 000 under denna tid! Vet ni varför? Har det tillkomit delar i bygget?
Hur som helst; När börjades huset resas och hur lång tid kommer det att ta att få det färdigt? Har ni helhetsåtagande från FH?
Lycka till! / Fredrik

Anonym sa...

Fredrik, jag har en teori om de kraftigt höjda priserna. Fiskarhedenvillorna är väldigt poppis nu så jag tror att det är därför de passar på att höja. De har ju legat rätt bra till prismässigt tidigare om man tittar på den goda kvaliteten så de anser nog att det finns ett utrymme för höjningar.
/Katarina

Anna-Lena sa...

Hej! Vad kul att ni har hittat hit redan :-)
Vad det gäller priset och materialet har dom ändrat i materialet de senaste åren. Bl a så har dom ökat tjockleken på råspåntluckorna i taket från 17mm till 21mm. Sen var det en del annat också. Det man också ska tänka på att byggandet har blivit en boom i Sverige och leverantörerna höjer sina priser. Stålpriset har ökat och i huset så finns det 3 stålbalkar varan den ena är nästan 5 m lång.

Vår byggsats kom den 4 dec 07. Så på 3 arbets veckor så har dom hunnit långt. Idag började dom sätta i fönster. Vi har tagit allt snickeri jobb via Fiskarheden. Ett mycke bra val kan jag säga.
/Anna-Lena